Til forsiden Besøg og likeDåb i folkekirkenMeld dig ind i folkekirken

Konfirmander

Velkommen til nye konfirmander
Efter aftale med skolerne begynder konfirmanderne undervisning i uge 46. Men jeg vil invitere til indskrivning d. 7. sept. i Uldum kirke kl. 17 og d. 19. sept. i Langskov kirke kl. 17. Efter en kort gudstjeneste, vil jeg informere om konfirmationsundervisning, transport, kirkegang osv., mens vi får en sodavand og lidt mundgodt. Vi er færdige kl. 18.00.

Sognepræst Annette Lyster-Clausen

Tilmeldingsblanket Uldum - hentes her

Tilmeldingsblanket Langskov - hentes her

Konfirmander Uldum Kirke den 12. maj 2017

Konfirmander Langskov Kirke den 14. maj 2017

Flytning af konfirmandundervisning

Kirke og skole har besluttet, at sognene i den gamle Tørring-Uldum kommune flytter konfirmandforberedelsen fra 7. – 8. klasse.
Første konfirmation efter den nye ordning bliver om 4 år - i foråret 2021. Det betyder, at der ikke er konfirmandundervisning i skoleåret 2019/2020.
Beslutningen er taget på grundlag af pædagogiske og skolepraktiske erfaringer fra andre sogne. I store dele af Horsens provsti har man for flere år siden flyttet undervisningen. Elever i 8. klasse er mere modne til at reflektere over de store spørgsmål, som drøftes i konfirmandlokalet, - og de formår ofte bedre at spejle og inddrage sig selv i temaerne. Temaerne stemmer desuden i højere grad overens med 8. klasses

Minikonfirmander
Konfirmander